Openingstijden Reinigingsbedrijf Midden Nederland (RMN) rondom de feestdagen

Rondom de feestdagen wordt het afval op andere dagen opgehaald en heeft het recyclingstation aangepaste openingstijden in Nieuwegein. Ook worden er een aantal verzamelcontainers afgesloten.

Aangepaste ophaaldagen
Kerstmis valt dit jaar op een maandag en dinsdag. De containers die RMN normaal op maandag en dinsdag in de gemeente Nieuwegein ophalen, leegt RMN nu voor of na de kerstdagen. In het digitale inzamelschema of in de RMN app ziet u op welke inhaaldag RMN uw container leegt.

Openingstijden Recyclingstation
Het recyclingstation in Nieuwegein is op maandag 25 en dinsdag 26 december gesloten. Op alle andere dagen gelden de normale openingstijden. Rondom de feestdagen kan het extra druk zijn op het recyclingstation. RMN verzoekt u om de drukste momenten, net na opening en een uur voor sluitingstijd, zoveel mogelijk te vermijden.

Afsluiten van boven- en ondergrondse containers

  • Alle ondergrondse papiercontainers sluit RMN op zaterdag 31 december handmatig af en deze opent RMN weer op zondag 1 januari.
  • Alle ondergrondse containers die digitaal afgesloten kunnen worden, zijn op oudejaarsdag 31 december vanaf 18.00 uur tot nieuwjaarsdag 1 januari 10.00 uur gesloten.
  • De ondergrondse restafvalcontainers die niet digitaal afgesloten kunnen worden, sluit RMN handmatig op 31 december vanaf 16:00 uur af en worden op 1 januari weer geopend.

Plaats geen afval naast een afgesloten container. Neem het mee en kom op een later moment terug. Afval naast containers trekt ongedierte aan en lokt vandalisme uit, zoals brandstichting.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk